Αρχική Σελίδα

Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory

καλής ποιότητας 8 ανθεκτική οθόνη αφής καλωδίων για τις πωλήσεις
Προϊόντα έχετε την καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή, κερδίζω περισσότερους πελάτες από πριν, σας ευχαριστήστε, θα σας δώσουμε περισσότερες διαταγές στο μέλλον!

—— Aldo

Εσείς καλός προμηθευτής, θα επιθυμούσαμε να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με την επιχείρησή σας!

—— Αγγλία Γιασέρ -Αίγυπτος

Είναι η ευχαρίστησή μου να κάνω επιχειρήσεις με σας.

—— Wouter Robeyns-

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory

1 2 3 4 5 6
Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory
Μπροστινή άποψη γραφείων Γραφείο 2 Office 1 Εργαστήριο Προβολή ομάδα υπηρεσιών εργοστασίων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 1000-1500
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το ηλεκτρονικό εργοστάσιο Baiyun Shijing Quanchutong Guangzhou ιδρύθηκε το 2003. Η επιχείρησή μας παράγει κυρίως τις ανθεκτικές οθόνες αφής, χωρητικές επιτροπές αφής. Είμαστε μια υψηλή τεχνολογία και φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση.
 

Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ISO9001 και ISO1400 με το μεγάλο κύριο ίδρυμά μας και το πλεονέκτημά μας στην έρευνα και την ανάπτυξη.

 

Παίρνουμε αποτέλεσμα-προσανατολισμένος, καινοτομία, ακριβώς ως ποιοτική αρχή μας και εφαρμόζουμε το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Επιμένουμε στην οικοδόμηση του ανταγωνισμού και της οργάνωσης εμπορικών σημάτων μας το κέντρο Ε&Α για να αναπτύξουμε τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και να σιγουρευτούμε ότι το ποιοτικό σύστημα ελέγχου είναι πραγματοποιεί μέσω κάθε διαδικασίας της παραγωγής. Θα χτίζαμε το εμπορικό σήμα μας σταθερό και σίγουρα και σταθερά να επιμείνουμε στην αξιοποίηση υψηλής τεχνολογίας όπως η δύναμή μας παρά να στηριχθεί στο κόστος ανταγωνίζεται με τον τρόπο του κτηρίου εμπορικών σημάτων. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων καθώς επίσης και την ακεραιότητα στους πελάτες μας, και είχαμε καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία πολλών διάσημων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.
 

Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών από τον τρόπο την απόδοση και την ποιότητα προϊόντων, το κόστος και την τιμή, που προσφέρει τη τοπ υπηρεσία. Και ενισχύουμε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας και δημιουργούμε συνεχώς τις ευκαιρίες για τους υπαλλήλους να σημειώσουμε πρόοδο και να παρουσιάσουμε ταλέντα τους. Κρατάμε αφιερωμένη και πιστός ως διοικητική ιδέα μας, στάση συνηγόρων ποτέ ως επιχειρηματικό πνεύμα, και κρατάμε το σημείο δύναμης σε τεχνικό, την κλίμακα και το εμπορικό σήμα για να διευρύνουμε την εθνική βιομηχανία ως καθήκον μας.

 

Προφθάνοντας και ξεπερνώντας τον κόσμο η τοπ κατηγορία είναι ο στόχος προσπάθειάς μας, και θέλουμε να βελτιώσουμε και να οδηγήσουμε τη βιομηχανία οθόνης αφής στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο. Είναι η μεγάλη τιμή μας για να σας έχουμε να ρίξετε μέσα και να πάρετε μια σύντομη επίσκεψη ή να ερευνήσετε και να προσφέρετε την πολύτιμη άποψή σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Carl Jian

Τηλ.:: 86-139-02216427

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)