Αρχική Σελίδα

Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας 8 ανθεκτική οθόνη αφής καλωδίων για τις πωλήσεις
Προϊόντα έχετε την καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή, κερδίζω περισσότερους πελάτες από πριν, σας ευχαριστήστε, θα σας δώσουμε περισσότερες διαταγές στο μέλλον!

—— Aldo

Εσείς καλός προμηθευτής, θα επιθυμούσαμε να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με την επιχείρησή σας!

—— Αγγλία Γιασέρ -Αίγυπτος

Είναι η ευχαρίστησή μου να κάνω επιχειρήσεις με σας.

—— Wouter Robeyns-

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory
δωμάτιο 1 εργαστηρίων
δωμάτιο 2 εργαστηρίων
δωμάτιο 3 εργαστηρίων
δωμάτιο 4 εργαστηρίων

δωμάτιο 1 εργαστηρίων

το πρώτο δωμάτιο εργαστηρίων, για την εκτύπωση των αγώγιμων γραμμών και του κυκλώματος στην οθόνη και την ταινία.

δωμάτιο 2 εργαστηρίων

το δεύτερο δωμάτιο εργαστηρίων, για το υπερηχητικό κύμα για να καθαρίσει το γυαλί και την ταινία

δωμάτιο 3 εργαστηρίων

το τρίτο δωμάτιο εργαστηρίων, για συγκεντρώνει του γυαλιού και της ταινίας. δεν είναι ένα 100k κανένα δωμάτιο σκόνης.

δωμάτιο 4 εργαστηρίων

αυτό ο τελευταίος συγκεντρώνει το βήμα και το δωμάτιο ποιοτικού ελέγχου, θα σιγουρευτούμε ότι κάθε οθόνη αφής θα είναι δοκιμή και θα ελέγξει την καλή ποιότητα 100% πριν από τη συσκευασία και τη ναυτιλία.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Έχουμε 4 δωμάτια για την παραγωγή οθόνης αφής. Ο πρώτος είναι για την προσθήκη της αγώγιμοι ασημένιας και προστατευτικής κόλλας στο γυαλί και την ταινία. Ο δεύτερος είναι για καθαρό το γυαλί και η ταινία με τη μηχανή υπερηχητικών κυμάτων. Ο τρίτος χώρος υπάρξει για συγκεντρώνει το γυαλί και την ταινία. Ο τελευταίος είναι για την κοπή και συγκεντρώνει το συνδετήρα. Ο χώρος υπάρξει για τον έλεγχο της ποιότητας οθόνης αφής, σιγουρεύεται ότι κάθε κομμάτι της οθόνης αφής είναι στην καλή ποιότητα πριν από τη συσκευασία και τη ναυτιλία.
   

  Είναι σαφές ότι κάθε βήμα της παραγωγής έχει QC την ενέργεια, ένα δωμάτιο από ένα δωμάτιο, και ένα βήμα από ένα βήμα πριν από να προχωρήσει έπειτα, το γυαλί αφής και τις ταινίες αφής που όλες θα είναι εξετάζει για να σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πρίν εργάζεται, εάν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα, η παραγωγή θα είναι στάση και θα επαναλάβει ή θα βάλει ακριβώς για να είναι πλαστός.
   

  Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic FactoryGuangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic FactoryGuangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory

 • OEM / ODM
 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Baiyun Shijing Quanchutong Electronic Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Carl Jian

Τηλ.:: 86-139-02216427

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)